Holdt humøret oppe på maratonmøtet:

Frp spilte kommunebingo

Hva gjør man for å holde ut lange kommunestyremøter? Spiller bingo.

Bingo: Rolf-Magne Asbjørnsen, Asgeir Berg og Wenche Gausnes Aasen sjekker bingoskjemaet. Sistnevnte hadde også laget en "goodiebag" til gruppa si som var fylt både med sunne saker, snop med mye sukker og et par hodepinetabletter.   Foto: Hilde Hovik

Nyheter

Stemninga var påfallende god i Frp-gruppa under hele det lange møtet i Ålesund kommunestyre torsdag. Håkon Lykkebø Strand hadde nemlig sørga for at langdryge debatter også kunne brukes til litt underholdning. På et skjema med 16 ruter hadde Strand lagt inn ord og uttrykk han trodde ville dukke opp fra talerstolen. Pluss et par hendelser av typen "Kirsti Dale ber om pause", "Dag Olav glemmer å sprite hendene" eller "Svein Rune tar ordet for 5. gang". Så var det bare å krysse av.