Frykter trafikkaos når Nedre Strandgate stenges

– En kan begynne å lure på om kommunen egentlig har kjennskap til hva det er vi holder på med. Vet de for eksempel hvor mange storbiler vi har inn og ut per dag?

Ålesund: Edmund Slotsvik (t.v.) og Jan Arve Hoseth, administrerende direktører hos henholdsvis Hofseth Logistics og Tyrholm & Farstad, ved det de mener blir flaskehalsen under stenginga – rundkjøringa på Steinvågbakken.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

Det sier Jan Arve Hoseth og Edmund Slotsvik, administrerende direktører for henholdsvis Tyrholm & Farstad og Hofseth Logistics. De to bedriftslederne forteller at de, sammen med flere andre aktører, har gitt Ålesund kommune klar beskjed om at de ikke ønsker at Nedre Strandgate stenges, når kommunen om kort tid skal i gang med renoveringsarbeid i Aspegata.