Opposisjonen i kommunestyret har råd til fortgang:

Vil bygge skoler og idrettshall raskere enn alle andre

– Flertallet har pakket det godt inn, at de prioriterer ny kirke i Hatleholen til 138 millioner kroner, framfor barnehager, skoler og hall for ungdommen, mener opposisjonspolitikerne i Ålesund.

Enige om mye: Fem gruppeledere i opposisjon vil legge fram felles forslag om flytting og sparing av penger i kommunen framover. Fv: Eldar Eilertsen, Pensjonistpartiet, Ole G. Steen, Partiet De Kristne, Dag Olav Tennfjord, Høyre, Thorbjørn Fylling, Frp og Hans Kjetil Knutsen, Ålesundlista.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

Ålesund kommunestyre behandler budsjettet for 2021 og økonomiplanen for 2021–2024, torsdag 5. november, og flertallsalliansen med Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV, MDG, Venstre og KrF, har blitt enige om sine valg og prioriteringer.