Trine Skei Grande i ny bok:

«Listhaug mangler lederevner til å være statsråd»

Sylvi Listhaug har ikke de lederevnene som trengs for å være statsråd. Det hevder avgått Venstre-leder Trine Skei Grande i en bok som kommer ut fredag. – Det er uinteressant hva Skei Grande mener om meg, er svaret fra Listhaug.

Ny bok: Sylvi Listhaug mangler lederevner til å være statsråd, hevder Trine Skei Grande i en ny bok. Her blir Skei Grande er utnevnt til ny kulturminister av statsminister Erna Solberg. 

Nyheter

Det er i omtalen av da Sylvi Listhaug som justisminister postet et bilde på Facebook med maskerte terrorister og en tekst om at Arbeiderpartiet setter terroristenes interesser foran nasjonens sikkerhet, at Grande kommer med denne karakteristikken. Dette skjedde bare halvannen måned etter at Venstre hadde gått inn i regjeringen.