Knut Marius lever drømmen

Da de magiske ordene «og vinneren er Knu . .» – resten drukna i jubel – var det Drømmen med stor D som gikk i oppfyllelse for Tomrefjordens store sønn, Knut Marius Djupvik. Han hadde vunnet Stjernekamp 2020 på NRK. Og hverdagen vil neppe bli den samme igjen heller.

På hjemmebane: Den hyggelige rekkehusleiligheta like ved marka i Breisjøgrenda på Ammerud passer utmerket for småbarnsfamilien. Leiligheta bærer et visst preg av at det har vært unntakstilstand i heimen ei stund. I familien er det barn på 1 og 3 år. 

Nyheter

Det har gått noen dager siden Djupvik (32) sto der foran nesten en million seere med det synlige beviset i hendene: Stjernekampvinner 2020. Allerede i 2013 vant den blide karen The Voice på TV 2, men han legger ikke skjul på at dette var den store drømmen.