Kontrollørene sjekker at lastebilene har dekk, kjettinger og bremser i orden

– Dårlig skodd får kjøreforbud

– Det hvite vogntoget må vi ta en nærmere kikk på, sier kontrollsjefen Leif Jarle Bergset og ser på bildet av kjøretøyet med rumenske skilter. Få minutt seinere står vogntoget i kontrollhallen på Marstein.

Godt skodd: Vogntog skal være utstyrt med kjetting på alle drivhjul pluss minst ett av styrehjulene foran. Den polske sjåføren Bartosz Walkowski (nærmest) var på veg med flis til Stranda og hadde kjettingene i orden, kunne kontrollør Frank Sandvik i Statens vegvesen konstatere.   Foto: Richard Nergaard, Romsdals budstikke

Nyheter

Romsdals budstikke: RAUMA: – Har du med kjettinger til alle drivhjulene? spør kontrollør Kjell Johansen den rumenske sjåføren med det norskliknende navnet Ioan.