Harry Valderhaug sikret førsteplassen på KrFs liste

Harry Valderhaug fra Giske fikk førsteplassen på Møre og Romsdal KrFs stortingsliste neste år. Dette ble gjort på fylkespartiets digitale nominasjonsmøte lørdag, 21. november.

Harry Valderhaug flankert av 2. kandidat Randi Walderhaug Frisvoll og 3. kandidat Victoria Smenes.  Foto: Krf

Nyheter

Det forelå to benkeforslag til førsteplassen, ett forslag på fylkesleder Randi Walderhaug Frisvoll og ett på Ingrid Kvam Steinshamn, begge fra Ålesund. De to benkeforslagene vant ikke frem og Harry Valderhaug ble dermed sikret førsteplassen, noe som også var i samsvar med nominasjonskomiteens innstilling.

Nominasjonskomiteen hadde i sin innstilling satt opp Randi Walderhaug Frisvoll på andreplass. Hun ble imidlertid utfordret av kandidatene Victoria Smenes fra Kristiansund og Ingrid Kvam Steinsland, men Walderhaug Frisvoll trakk det lengste strået og sikret seg andreplassen på lista.

Victoria Smenes og Per Ståle Tornes fra Hustadvika ble ved akklamasjon innvalgt på henholdsvis tredje- og fjerdeplassen.

Dette opplyser partiet selv i en pressemelding lørdag kveld.