Startet sitt eget firma i år:

Magnus (17) er lysansvarlig for Lysparken i Spjelkavik

17-åringen viste tidlig interesse for lyd og lys, og har vært med på å rigge lys for både Rotlaus og Båtfestivalen. Nå har Magnus Braute ansvaret for å lyse opp trea i Lysparken i hele desember.

Ung gründer: Magnus Braute (17) startet opp sitt eget firma, Braute Entertainment, før sommeren i år for å utvikle og jobbe mer med interessen rundt lyd og lys. Hver dag i desember setter den unge gründeren opp og ned lysa i Lysparken i Spjelkavik.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

Ideen om lysparken oppsto da Fridgeir Walderhaug og Per Ove Stølen i Team Spjelkavik drodla på tanken om et lysshow og en lyspark under julegrantenninga og ut første helga i advent. Selve lysshowet så ut til å bli vanskelig og gjennomføre, men lyspark skulle det bli! De fikk med seg Per Oskar Pedersen i Konsertsystemer, og avtalen om lån av lys var boks. Deretter kontakta Walderhaug 17-åringen Magnus Braute for å høre om han ønsket å være med på laget.