Brannsjefen om brannbilvelten i Brattvåg:

– Når du plutselig må ut og berge dine egne kollegaer, så blir det veldig nært og spesielt

Ulykker der utrykningskjøretøy er involvert skjer sjeldent. Ålesund brannvesen fikk selv kjenne på hvordan der er å måtte berge sine egne kollegaer, etter en dramatisk trafikkulykke nord for Brattvåg i oktober.

Snakker ut: – Oppi det tragiske er vi veldig glade for at det var en ny bil som velta den dagen, som jeg tror er en stor grunn til at mannskapet bare fikk lettere skader, sier brannsjef Geir Thorsen i Ålesund brannvesen om brannbilvelten 5. oktober i år.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Mandag 5. oktober, like etter klokka 12, kom meldingen om at en personbil hadde kjørt av vegen i en skarp venstresving i Hamnsund. Brannvesenet ved avdelingen i Brattvåg rykka ut med sin nye brannbil for å bistå.