Strikkegleden holder livsgnisten gående:

Ingrid (93) strikker for å varme kreftpasientene

Hun har mista flere nære og kjære til kreft. Nå strikker Ingrid Knoblauch tusenvis av lapper til frivilligbaserte Ull og Omtanke. Lapper som monteres sammen til tepper og gis til pasienter som gjennomgår kreftbehandling.

Strikker for en spesiell sak: Ingrid Knoblauch (93) viser fram den dus-rosa lappen, ett av dagens prosjekt. Når den er ferdig sendes den videre til Ull og Omtanke Sykkylven. Der monteres den sammen til et teppe med 149 andre lapper, før teppet gis til en pasient som gjennomgår kreftbehandling.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Førjulsstemninga har slått inn for fullt hos Ingrid Knoblauch i Storhauggata. 93-åringen møter Sunnmørspostens journalist med den klassiske koronahilsenen, albue-mot-albue, før hun viser veg til den pent pynta stua hennes.