Fylkespolitikerne inviterer stortingspolitikerne til møte om samferdselsprioriteringene

Lukker møtet for offentligheten

Når de politiske lederne i fylkeskommunen inviterer Mørebenken for å snakke om prioriteringene de neste 12 åra innafor samferdsel, skjer det bak lukka dører. – Juridisk avdeling sier det ikke er noe krav til at møtet skal være åpent, forklarer lederen i samferdselsutvalget, Kristin Sørheim.

Lukker døra for offentligheten: – For vår del kunne møtet gjerne vært åpent, men juridisk avdeling i fylkeskommunen mener det ikke er noe krav til at møtet skal være åpent, forklarer lederen i samferdselsutvalget, Kristin Sørheim, foran møtet med stortingspolitikerne om prioriteringer i Nasjonal transportplan.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Mandag klokka 13 tar ledelsen i Møre og Romsdal fylkeskommune imot fylkets stortingspolitikere. Temaet er Nasjonal transportplan for perioden 2022-2033, og prioriteringene av penger til samferdselsformål.