Legger fram forslag i Stortinget:

Frp vil ha Giek-hovedkontor i Ålesund

Frp fremmer forslag i Stortinget om å flytte Giek-Eksportkreditt ut av Oslo. De vil ha hovedkontoret i Ålesund og avdelingskontor i Bergen.

Ålesund: Frp vil har Giek-Eksportkreditt sitt hovedkontor i Ålesund. – Dette vil sikre nærhet til bedriftene som bruker institusjonen, bidra til styrking av etablerte fagmiljø, sier Listhaug, her sammen med partileder Siv Jensen.  Foto: Berit Roald

Nyheter

– Det er utrolig at regjeringen er mer opptatt av å bruke GIEK/Eksportkreditt som en brikke i byutvikling i Oslo heller enn å flytte virksomheten dit bedriftene som bruker tjenestene er lokalisert, nemlig til Vestlandet. Nå er det på tide at Stortinget skjærer gjennom og vi håper på støtte til dette representantforslaget, sier Frp-nestleder Sylvi Listhaug.