Rollemodellen

Da Ingegjerd Eidsvik tok over som toppleder i Artec Aqua for snart tre år siden, kunne hun ingenting om oppdrettsnæringa. At hun søkte på jobben, gir hun gode rollemodeller deler av æra for. Selv er hun også en slik.

Daglig leder: Ingegjerd Eidsvik er leder for Artec Aqua. For snart to uker siden blei det offentliggjort at industrikonsernet Endúr skal kjøpe selskapet.  Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Nyheter

– Det var ei næring jeg overhodet ikke kjente. Jeg hadde jobba 16 år i Stokke og kunne veldig mye om dem. Hvorfor ting var slik de var, om barns utvikling, om hvem kundene var, hvordan butikkene så ut. Men om oppdrettsnæringa? Der var jeg blank. Samtidig blei jeg ikke ansatt i Artec Aqua for å kunne noe om oppdrett. Derimot fordi de ville ha noen til å lede selskapet. Det var nok snarere den internasjonale erfaringa mi, i tillegg til ledererfaringa, de var ute etter.