Dans i fokus på Parken kulturhus:

– De får utforske en helt annen verden innen relasjon, kommunikasjon, disiplin og struktur

Elevene ved danselinja til Fagerlia videregående skole har øvd siden august. Nå finpusser de hvert eneste trinn før sceneteppet ved Parken kulturhus går opp på premieren torsdag.

Samarbeid: – Samarbeidet på tvers av fagområda gjør at de oppdager styrker og svakheter på en annen måte, sier danselærer Geir Leirvåg. Her øver førsteklassingene på et stilig stol-nummer.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

Berit Holstad, Einar Didriksen og Geir Leirvåg er danselærere på skolen, og er nærmest stinne av begeistring når Sunnmørsposten møter de på kontoret for å snakke om danselinja og de sju forestillingene som er satt opp på Parken kulturhus denne uka mellom torsdag og lørdag.