Kompensasjonsordningen til kulturlivet:

– Vanskelig å se for seg en framtid uten at staten hjelper oss

Lydkjelleren og Momentium er to av flere lokale aktører som vil rammes dersom Sylvi Listhaug (Frp) får gjennomslag med å redusere kompensasjonsordninga til kulturlivet.

Kan sette arrangement i fare: Lars Berg Giskeødegård i Momentium forteller at et bortfall av kulturlivets kompensasjons- og stimuleringsordninger i verste fall vil sette arrangementer i fare.  Foto: Odin Jæger (arkivfoto)

Nyheter

– Vi har siden starten greid oss med svært lite offentlig støtte og har planer om å gjøre det også i fremtida, men vi står nå midt inne i en pandemi og det er vanskelig å se for seg en framtid uten at staten hjelper oss gjennom denne mørke tida, sier Lars Berg Giskeødegård, gründer i Momentium.