Fylkesmesterskap i Ungdomsbedrift:

Ungdomsbedrift fra Romsdal tok storeslem, men flere lokale bidrag vant priser

Onsdag ble vinnerne i 14 ulike kategorier kåret under Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdals sitt fylkesmesterskap. Ungdomsbedriftene som kommer på førsteplass går videre til NM.

Marival: Ungdomsbedriften Marival fra Romsdal Vgs tok storeslem under fylkesmesterskapet i Ungdomsbedrift, og går videre til norgesmesterskapet i sju kategorier. Ved hjelp av teknologi vil bedriften gjøre det mulig å lokalisere tapt fiskeutstyr og dermed gjøre maritim næring mer bærekraftig.  Foto: Skjermdump

Nyheter

Gjennom programmet Ungdomsbedrift som organisasjonen Ungt Entreprenørskap tilbyr i videregående skole, lærer elevene gjennom praksis. De lærer å etablere en bedrift, de lærer skolefag, og de bygger kompetanse på kreativitet, samarbeid, problemløsing og på å ta initiativ og ansvar.