Ordføreren varsler koronatiltak i Ålesund

I en video forteller ordfører Eva Vinje Aurdal litt om smitteutbruddet i Ålesund.

I forbindelse med koronautbruddet i Ålesund kommune går ordfører Eva Vinje Aurdal ut med denne meldingen til innbyggerne.

Nyheter

- Vi har tett dialog med statsforvalteren og Folkehelseinstituttet om hvilke tiltak og hvilket nivå vi skal møte denne situasjonen med. Det vil vi informere om på pressekonferansen i morgen, og det vil ha virkning fra midnatt søndag, sier hun i en video.

Videre ber hun innbyggerne tenke seg om fram til da.

- Jeg vil be deg tenke gjennom hvilke aktiviteter du har planlagt i kveld. Det er en uoversiktlig situasjon i Ålesund nå, så jeg ber deg tenke over hvor mange kontakter du skal ha i kveld, sier Aurdal.

I videoen bekrefter også Aurdal at det er mutert smitte som har brutt ut.