Ingen gondol over Bjørkhaugen:

– Jeg tror dette er en viktig seier for Sula

Det er flaggdag på Bjørkhaugen, flere roper i gatene og smilene er brede. Latteren sitter løst i nabolaget etter at gondoltrasé over nabolaget ikke ble noe av etter onsdagens kommunestyremøte.

Flaggdag: Flere flagger på Bjørhaugen i dag og møtte opp med flagg. Noen beskriver det som bedre enn 17. mai.  Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Det er god stemning akkurat her i dag. Første slaget var jo primært om eiendomsretten og den skal stå veldig sterkt. Det er flott at politikerne våre har forstått det og tatt det til seg. Så selv om de sier at de verner et område så er det jo også slik at de prinsippene som blir lagt til grunn for å gjøre den verningen kan jo også stå for alle andre valg av trasé, sier leder for «Vern om Sula», Ingvild Molvær De Iacovo.