Kommunen advarer mot koronalovbrudd

Serverte nachos ved skjenking av alkohol

– Det er i det strengeste laget, siden det går på en paragraf som er så flytende fra kommune til kommune, sier Brooklyn-eier Rolf Kvalø om den eventuelle straffen.

Forhåndsvarsel: Brooklyn-eierne Rolf-Andre Kvalø (t.h.) og Odd- Johan Fiskerstrand har fått et forhåndsvarsel om vedtak om advarsel for brudd på covid-19-forskriften fra Ålesund kommune, fordi de har servert nachos ved skjenking av alkohol. Kommunen mener nachos ikke kvalifiseres som et måltid.  Foto: Sofie Svanes Flem

Nyheter

19. og 28. februar ble det gjennomført anonyme smittevernkontroller hos sportspuben Brooklyn i Ålesund. Det ble sjekka om smittevernet ble overholdt og om gjestene som kjøpte alkohol også kjøpte mat, som følger av spiseplikten.