Russetiden utsettes til juni:

– Selvfølgelig er det alltid hensynet til covid-19 som kommer først

Russestyrene i Ålesund har jobba mye med planleggingen av årets russetid, blant annet ved å forberede seg på ulike scenarioer som kan skje. Nå er det klart at russetiden flyttes til midten av juni.

Samhold og fellesskap: – Sammen klarer vi å få til en russetid som fremmer samhold og fellesskap, som også samsvarer med smitteverntiltak, sier Casper Warberg, medieansvarlig i årets russekull i Ålesund.  Foto: Privat

Nyheter

SISTE: Mandag 26. april holdt Ålesund, Giske og Sula kommune pressekonferanse om det pågående smitteutbruddet i Ålesund. Kommunedirektør i Ålesund, Astrid Eidsvik, la fram en ny lokal forskrift som varer fra midnatt 26. april til midnatt 9. mai. I den står det at russetiden utsettes til perioden 15. juni til 1. juli, dersom situasjonen ikke tilsier noe annet.