På Gjærdes gartneri får du ikke kjøpe sommerblomstene ennå:

– Vent, og vær litt tålmodige

– Sommerblomster? Nei, det er altfor tidlig.

Blomstrer snart: Fortsatt er det grønt i drivhusbenkene på Gjærdes gartneri og planteskole. Brødrene Hans Petter t.v. og Arne produserer egne sommerblomster.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

Inne i den dampende varmen i drivhuset føles det som man kan se med det blotte øye at det vokser og gror. Fruktbarheten er til å ta og føle på. På benkene står de der på rekke og rad. Plantene som etter hvert skal bugne i bed og krukker og glede oss med vakre farger. Men fortsatt er alle grønne. Det tar tid å drive fram sommerprakten. Og det er sånn de gjør det på Gjærdes Gartneri og planteskole i Spjelkavik. Sår frø og steller plantene med kyndige og kjærlige hender helt til de er klare for salg. Men ikke ennå.