Nye råd til turgåere:

Nye plakater i Ålesund om hvordan du skal te deg på tur

I forbindelse med pandemien hengte Ålesund kommune opp hundrevis av plakater med råd om å gå til høyre side langs turveger og stier. Så ville de endre rådet til å gå på venstre side. Nå er nye plakater kommet opp, men uten råd om sidevalg.

Råd: Gå til høyre, var rådet. Så skulle rådet endres til å gå til venstre side. Nå er rådet fra Ålesund kommune: Gå til siden. Hovedpoenget er å holde 1 meters avstand. Her ved turstien rundt Lillevatnet i Spjelkavik, og gangbroa over Spjelkavikelva mellom Vasstrandsvegen og Fremmerholen.  Foto: Mona Skjong

Nyheter

Tidligere plakater med råd om å gå på høyre side på turveger og stier i Ålesund skapte debatt og noe forvirring. Blant anna lærer barn at de skal gå på venstre side av vegen. På valpekurs blir hundene opplært til å gå på venstre side.