Kritiserer kommunens koronahåndtering:

– Vi trodde vi skulle bli hørt denne gangen

I et Facebook-innlegg ytrer Sprek365-eierne frustrasjon over at Ålesund, Giske og Sula innførte den nye lokale koronaforskrifta, uten å ta hensyn til det som kom fram i dialogmøtet dagen før.

Irritert: – Jeg er så jæklig irritert over at treningssentrene settes i samme bås som skjenkeløyven, sier daglig leder Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes i Sprek365 om den lokale koronaforskrifta. Han og medeier Elisabeth Bjørdal-Hjeldnes måtte stenge ned ni av 14 treningssentre, kort tid etter at de var i dialogmøte med Ålesund kommune om tiltak de kunne iverksette for å unngå stenging.  Foto: Marius Simensen

Nyheter

«Vi trodde vi skulle bli hørt denne gangen. Vi trodde vi skulle få mulighet til å igangsette enda flere smitteverntiltak. Vi trodde vi hadde en reell mulighet til å drive næringsvirksomhet som privatpersoner i egen hjemkommune».