Helt nye planer:

Steinar satser på signalbygg i Lerstadvegen

Et nytt signalbygg, med et helt nytt konsept til byen, servicetjenester og kontorhotell, er hva Steinar Lausund og Mostein Næringsbygg er i gang med her.

Signalbygg: Nye planer. Her i Lerstadvegen, hvor de hvite bygningene står, skal det ifølge Steinar Lausund bygges et nytt signalbygg, som alle som kommer fra Oslo ser når de kommer til Ålesund. Mostein Næringsbygg AS vil snart presentere planene. Nardo Bil AS sine planer om utvidelse for salg og verksted for Jaguar og Land Rover utgår. Bildet er tatt ved rundkjøringa fra Olsvika.   Foto: Mona Skjong

Nyheter

Nardo Bil AS har skrinlagt planene om å bygge ny bilforretning og verksted for Jaguar og Land Rover. I stedet har Mostein Næringsbygg AS og Steinar Lausund overtatt som tiltakshaver for eiendommene som ligger helt i starten av Lerstadvegens østre inngangsportal.