Molde: Funn av død person

Politiet antar at det er den savna Alf Palmer Svinnset som tirsdag ble funnet død.  Foto: Politiet/Privat

Nyheter

Mandag åpna politiet etterforskning etter at Alf Palmer Svinnset (79) fra Molde har vært savna i snart ei uke.

Tirsdag opplyser politiet at det er gjort funn av en død person i Molde.

– Det gjenstår å identifisere personen, men omstendigheter rundt funnet gjør at det er grunn til å anta at dette er savnede Alf Palmer Svinnset (79), sier politiadvokat Vibeke Olsen Fagervold i Møre og Romsdal politidistrikt i ei pressemelding.

Svinnset ble meldt savnet til politiet fredag 4. juni etter at han sist ble sett tirsdag 1. juni.

Politiet opplyser at pårørende er varslet.

– Videre blir saken etterforsket etter vanlige rutiner ved funn av død person, og det vil bli gjennomført en rettsmedisinsk obduksjon for å finne dødsårsak. Slik saken fremstår nå er det ikke grunn til å tro at dødsfallet skyldes en straffbar handling, sier Fagervold i politiet.