Ap ut mot Senterpartiet:

Reagerer på Sps hardkjør for å splitte Ålesund kommune

Aps førstekandidat til Stortinget, Per Vidar Kjølmoen, reagerer på Senterpartiets hardkjør for å splitte Ålesund kommune. – Det er kun Ålesund kommunestyre som kan be om en oppsplitting, sier Kjølmoen.

Angriper Sp: Aps førstekandidat Per Vidar Kjølmoen reagerer på Sps hardkjør for å splitte opp Ålesund kommune. På kjøkkenet hjemme i Isfjorden serverte han hjembakt brød til partisekretær Kjersti Stenseng.   Foto: VIDAR RYTHER MYKLEBUST/ Romsdals Budstikke

Nyheter

Senterpartiet valgte å legge valgkampåpningen til Brattvåg, det gamle kommunesenteret i Haram kommune. Med partileder Trygve Slagsvold Vedum på storskjerm var beskjeden at partiet i regjeringen vil jobbe for at Nordøyane, Brattvåg, Søvik, Tennfjord og Vatne skal gå ut av Ålesund og gjenoppstå som egen kommune.