Politiets sommerbrev:

– Man bør være tett på og interessert i barnas liv

Politiet ser en hyppighet i antall henvendelser om kriminalitetsutfordringer blant barn og unge. I årets sommerbrev oppfordres foreldre og foresatte til å gjøre forebyggende tiltak i hjemmet.

Åpen dialog: Ole-Andreas Christensen, politiførstebetjent ved Avsnitt for etterretning og forebyggende og politikontakt for Sula kommune, oppfordrer foresatte til å ha en åpen dialog med barn og ungdom om konflikter, rusmidler og skadeverk som et forebyggende tiltak.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Nå som sommerferien har begynt kan barn og unge oppleve å få friere tøyler, og de får lov til å være ute lenger. Den siste tiden har også politiet sett en hyppighet i henvendelsene om konflikter, rusmidler og skadeverk blant barn og ungdom som politiet blir involvert i eller får kjennskap til.