Rekordsommer for Ona Havstuer: – Har solgt over 400 fiskesupper siden 24. juni

– Jeg får en spesiell sjelero av å være på Ona, selv om det er ekstremt mye jobb. I sommer har det tatt fullstendig av, sier vertskap på Ona Havstuer, Jan Sigurd Ljosdal fra Grimstad.

Bestyreren på Ona Havstuer: Sørlendingen Jan Sigurd Ljosdal er tilbake på Ona for andre sommeren på rad. Han melder om rekordbesøk og rekordomsetning. Bildet er tatt en mandag morgen før restauranten åpnet.  Foto: Eirik Heen / Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Den blide sørlendingen er Ona Havstuer sitt ansikt utad i sommer, som han var det i fjor. 43-åringen har over 20 års erfaring fra restaurant- og barbransjen, men jobber nå som assistent i skolen. Det betyr at han har en rimelig lang sommerferie. Skjønt ferie blir det fint lite av når man tar seg sommerjobb på Ona Havstuer.