– Skolen har utmerka seg på mange områder

På den første dagen av skoleåret 2021/22 fikk Borgund videregående skole besøk av statsråd Guri Melby, som ønsket innspill om hva som er bra og mulige forbedringer i yrkesskolene.

Besøk av statsråd: Mandag 23. august besøkte kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) Borgund videregående skole. Her sammen med konstituert rektor Jørgen Ljoså, assisterende rektor Julianne Breivik (midten), Maja Kleivan Gjendem, Niki Justyna Wrzesinska og Jakub Koziol.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

– Det er alltid lærerne på skolen som er viktigst, men det å ha fine bygg og godt utstyr er også en god måte å vise at skolen mener yrkesfag er viktig. Det er også en måte å gi elevene en praktisk tilnærming til opplæringa på, som jeg tror er viktig for mange, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) til Sunnmørsposten.