Høyeste smittetall i Ålesund i løpet av hele pandemien:

På med munnbindene igjen

De siste ukene har smittetallene i Ålesund vært de høyeste i løpet av hele pandemien. Nå må munnbindene fram igjen, og skal du på byen må du registrere deg. Nekter du, kommer du ikke inn.

Høye tall: Ledelsen i Ålesund kommune forventa en smittebølge nå, men er overraska over at smittetallene er så høye. Kommunedirektør Bente Glomset Vikhagen, kommuneoverlege Olav Mestad og varaordfører Vebjørn Krogsæter på pressekonferansen mandag kveld.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

Kriseledelsen i Ålesund og Sula har bestemt seg for at de nye lokale forskriftene skal gjelde fra midnatt 23. august og fram til midnatt 6. september. Skoler og barnehager skal fortsatt ha grønt nivå, men dette kan raskt bli endra til gult dersom man ikke får kontroll på smitten.