Ålesund:

Sommerskolen ble en suksess – og så mange barn og unge var med

Tett opp under 1.500 skoleelever takket ja til et av aktivitetstilbudene i Sommerskolen i Ålesund.

Uteliv: Camp Fjørtoft. Glimt fra ungdomscampen i uke 33, det aller siste aktivitetstilbudet i årets sommerskole i Ålesund.   Foto: Camp Fjørtoft

Nyheter

Prøve noe nytt: Bueskyting var en av aktivitetene på Camp Fjørtoft.  Foto: Camp Fjørtoft

– Vi må rett og slett kalle årets sommerskole for en stor suksess. Tilbakemeldingene fra både deltakere, foresatte og arrangører er positive, og jeg er rett og slett imponert over kvaliteten og innholdet i de ulike kursene og aktivitetene, sier Minda Myklebust, som har vært med i Ålesund kommunes arbeidsgruppe for sommerskolen.

– Det trengs en hel landsby for å oppdra et barn, sier ordtaket, og med sommerskolen har vi sett at landsbyen virkelig har stilt opp, med lag og foreninger, frivilligheten og næringslivet i godt samarbeid.