Er Kourtney Kardashian i Ålesund?

Det spekuleres i om den Amerikanske superstjernen Kourtney Kardashian kan befinne seg i Ålesund.  Foto: Rich Fury / NTB Scanpix

Nyheter

Rundt klokken 08:00 la tv-personlighet og influencer Kourtney Kardashian ut et bilde av Ålesund på sin Instagram-historie. Alt tyder på at bildet er tatt fra Fjellstua på kveldstid. Kourtney Kardashian har hele 140 millioner følgere på Instagram, som kan ha sett bildet av Ålesund. Er hun i byen, eller kanskje planlegger hun norgesferie?

Det må legges til at en ved et googlesøk finner fram til det omdiskuterte bildet, og at Kourtney Kardashian ikke kan ha tatt dette bildet selv. Akkurat hvorfor hun valgte å dele bildet er ennå uvisst.

Kourtney Kardashian la ut dette bildet av Ålesund på sin Instagram-historie rundt klokken 08:00.   Foto: Skjermbilde