Hvordan vurderer du pressens arbeid foran stortingsvalget?

– Slik klarte mediene seg i valgkampen

Mange nyhetsredaksjoner gir terningkast til rikspolitikerne. Men hvordan har norsk presse selv prestert foran årets stortingsvalg? Vi utfordret tre personer til å gi sin vurdering.

Femmer fra samfunnsfaglæreren:: Are Lund er godt fornøyd med norsk presse og måten de dekker valgkampen på. Men det ble ikke toppkarakter. – Ting kan alltid bli bedre. En sekser skal henge høyt, sier han.   Foto: Lars Inge Skrede

Nyheter

Are Lund, avdelingsleder for samfunnsfag ved Fagerlia-Ålesund videregående skole

Læreren: Are Lund, avdelingsleder for samfunnsfag ved Fagerlia-Ålesund videregående skole  Foto: Lars Inge Skrede– Norsk presse er flinke til å informere, formidle debatt og avdekke kritikkverdige forhold. Det samme gjelder det å la ulike synspunkt få komme til uttrykk. Det gjør de også under valgkampen, mener Are Lund.