Fylkestoppene åpner for gigantinvestering i Molde

Kontorbygg på inntil 10.000 kvadrameter og et parkeringshus for 400 biler sprengt inn i fjellet rett ved fylkeshuset. Det er planen Molde kommune og fylkeskommunene har skrevet en intensjonsavtale om.

Store planer: Her i forkant av fylkeshuset I Molde skal det komme et nytt bygg på inntil 10.000 kvadratmeter. Til høyre retning Alexandra hotell skal det sprenges ut et parkeringsanlegg for 400 biler. Det er planene i intensjonsavtalen som er skrevet mellom fylkeskommunene og Molde kommune  Foto: Anne-Mari Tomasgard

Nyheter

Prisen er det ingen i dag som vet sikkert. Men samla investeringer vil ganske sikkert passere 100 millioner kroner. Hvor mye fylket skal betale er ikke avklart. Det er heller ikke avklart hvem som skal eie kontorbygget og parkeringshuset.