Bussjåførene vil fortsette med kontantfri betaling - fylket sier nei

– Hvis FRAM ønsker å trygge arbeidsplassen til bussjåførene, så hører de på vårt inderlige ønske om å innføre kontantfrie busser når samfunnet åpnet, sier tillitsvalgt Linda Myhre.

Ønsker kontantfri betaling: – Vi er ganske utsatt for ran på arbeidsplassen, da alle pengene er i billettveska og uten noe skjerming fra kundene, sier Linda Myhre, tillitsvalgt i Yrkestrafikkforbundet. Bussjåførene i fylket ønsker å fortsette med kontantfri betaling.  Foto: Privat

Nyheter

Som følger av koronapandemien har det vært kontantfri betaling på bussene i Møre og Romsdal siden mars 2020. Linda Myhre, bussjåfør i Vy Buss i Ålesund og tillitsvalgt i Yrkestrafikkforbundet, sier til Sunnmørsposten at dette er en betalingsløsning bussjåførene i fylket ønsker å holde fram med også etter pandemien.