Når starter Nye Veier utbedringen av E136 i Romsdalen?

Holder pusten et halvt år til

Styret i Nye Veier AS bestemmer prioriteringene av nye vegprosjekt om et halvt år. Fram til da holder næringslivet og lokalpolitikerne pusten.

Samarbeid om ny E136: – De gode løsningene finnes som oftest lokalt, sier seniorrådgiverne Jon Terje Ekeland (fra venstre) og Geir Aase i det statlige selskapet Nye Veier AS. Onsdag møtte de sentrale representanter for Eksportvegen E136 på Åndalsnes: Roald Fiksdal (nr tre fra venstre), Per Jonny Voldset, Marcus Brevik, Geir Inge Lien, Magnhild Vik og Yvonne Wold.  Foto: RICHARD NERGAARD, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Hva skjer når det statlige selskapet Nye Veier AS tar over oppdraget med å utbedre Eksportvegen, E136, fra Vestnes gjennom Romsdalen til Dombås? Svaret kommer trolig om et halvt år.