Ålesund Sanitetsforening reagerer på kuttforslag:

– Etter mine begrep er ikke dette rett

– Jeg synes det er helt forferdelig, at det nå igjen skal gå på bekostning av både demente og de som er de sjukeste av de gamle i Ålesund kommune, sier lederen i Ålesund Sanitetsforening.

Vil ha ny avtale, ikke salg: – Under et møte vi hadde med ÅKE og Ålesund kommune i juni sa vi at vi i utgangspunktet er mer interessert i å utarbeide og reforhandle en ny leieavtale med kommunen. Et salg har ikke vært en prioritet for oss, sier leder i Ålesund Sanitetsforening, Elisabeth Haugsbø Sætre.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

– Etter mine begrep er ikke dette rett. Sanitetshjemmet er den billigste institusjonen Ålesund kommune driver i dag. Ved å beholde hjemmet får vi tvert imot mer helse for hver krone. Jeg skjønner ikke hva kommunen tenker, når de kunne fått dette til en veldig billig penge.