NÅ STÅR DET OM FINALEPLASS I STJERNEKAMP:

Knut Marius hyller sambygdingen Bjørn: – Hadde ikke stått her uten ham

Lørdag kan du oppleve både Knut Marius Djupvik og Bjørn Tomren fra den lille bygda Tomrefjord på scena i Stjernekamp. Mens Knut Marius vant hele konkurransen i 2020, står en finaleplass på spill for Bjørn.

God stemning på øving: Gjesteartist Knut Marius Djupvik sammen med årets Stjernekamp-semifinalister Alexandra Rotan, Bjørn Tomren og Carina Dahl på øving med Kringkastingsorkesteret denne uka.   Foto: PRIVAT/

Nyheter

Romsdals Budstikke treffer sambygdingene, kompisene og kollegene Knut Marius Djupvik og Bjørn Tomren på telefon i hovedstaden, på vei inn til øving med Kringkastingsorkesteret hos NRK. Det er nemlig storband og musikal med orkesteret som står for tur i sesongens nest siste Stjernekamp-sending.