Gladsak-alarm: Fant de «bortkomne» pengene:

Lys i sikte på Sjøholt

Etter å ha satt tidligere rådmann og nåværende kommunalsjefer i aksjon for å jakte pengene som skulle være satt av til lys på moloen på Sjøholt, skal disse pengene nå være funnet. Det er lys i sikte, folkens!

Lys: Kjell Arne Tjervåg, styremedlem i Ørskog Småbåtlag, var frustrert over å ikke nå fram gjennom byråkratiet i Ålesund kommune i etterlysningen etter lys på den nye armen på moloen på Sjøholt. Nå er pengene funnet og kommunen vil sørge for lys.   Foto: Kristoffer Antonsen

Nyheter

Kjell Arne Tjervåg, styremedlem i Ørskog småbåtlag, har vært kjempefrustrert over manglende fullføring av lys på moloen på Sjøholt. Frustrasjonen bare vokste i møte med det han karakteriserer som et «ugjennomtrengelig byråkrati» i Ålesund kommune, etter at Ørskog kommune ble en del av den nye storkommunen.