Nedlegging av institusjonsplasser i Ålesund:

– Ballen ligger i kommunens hjørne

Borgundheimen og Sanitetshjemmet skal avvikles. Et verbalforslag fra Høyre kan derimot sikre videreføring av drifta ved Sanitetshjemmet i alternativ regi, men da må kommunen komme på banen, sier lederen i Ålesund Sanitetsforening.

Venter på kommunen: Elisabeth Haugsbø Sætre, leder i Ålesund Sanitetsforening, er åpen for å gå i dialog med kommunen om alternativer for videreføring av driften ved Sanitetshjemmet. – Ballen ligger i kommunens hjørne, sier hun.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

Etter en lang debatt i kommunestyret torsdag kveld, var det til slutt koalisjonen (Ap, Sp, KrF, SV, MDG og V) sitt budsjettforslag som fikk flertall med støtte fra Høyre. Det betyr at det skal legges ned institusjonsplasser i Ålesund.