Influenser skilles etter 18 år: - Vokst fra hverandre

Influenseren fra Ørsta står frem i Dagbladet onsdag og forteller at hun skal skilles fra Ørjan Burøe etter 18 år.

Skilles: Marna Haugen skilles fra ektemannen Ørjan Burøe etter 18 år. Her fra da hun vant prisen folkets favoritt.  Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix

Nyheter

Onsdag kom det fram at TV-profilen og influenser Marna Haugen fra Ørsta, skal skilles etter 18 år sammen med komikeren Ørjan Burøe. De har vært gift i åtte av årene og har to felles barn. Burøe har to voksne barn fra tidligere.

Til Dagbladet sier paret at de har vært enige om å skilles og at de har vokst ifra hverandre. De forteller til avisen at de sitter igjen med et bunnsolid vennskap og at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet. Paret har bodd i Ski i Nordre Follo. I intervjuet forteller de at begge opplevde en enorm lettelse da de begge ønsket det samme.

– For oss var det bare at vi gjennom lang tid hadde vokst fra hverandre. Og da får man til slutt kalle en spade for en spade. Det er ikke så mye mer å gjøre med det, og vi har prøvd mange ganger å få det til å fungere, sier Haugen til Dagbladet.

Haugen deltok i 2003 i Frøken Norge, er blogger, influenser og vært en del av programmet bloggerne på TV2.

– Jobbmessig fungerer vi faktisk helt magisk sammen. Det handler om tillit og kjemi. Forskjellen er at vi nå slutter å være kjærester, så det blir litt annerledes. Men det får vi til, understreker de to til avisen.

De påpeker at de kommer til å ha med hverandre resten av livet siden de har to barn sammen.