Hvem er best på fiskefjes?

Atlanterhavsparken med uhøytidelig konkurranse.
Ålesund og omland

Har du fått med deg at trenden med såkalte duckface-selfier på sosiale medier er over? At det i stedet for å gjøre seg til med Donald-lepper nå er et litt mer måpende fishgape som gjelder?

I en høyst uhøytidelig konkurranse som starter i disse dager og varer fram mot vinterferien inviterer Atlanterhavsparken publikum til å poste sine beste fiskefjes-selfier på bildedelingstjenesten Instagram og tagge dem #fiskefjesatlanterhavparken.

Gjør som flere enn 25.000 andre - følg Sunnmørsposten på Facebook

– Nå finner vi jo de beste fiskefjesa blant fiskene her i akvariet og i Ålesund, men dette kan det bli både engasjement og underholdning av, sier salgs- og produktutvikler Britt Giske Andersen. Når hun har med seg daglig leder Marit Brunstad hos Sponland Foto i juryen som skal vurdere bildene, er det både fordi det faktisk var hun som hadde idéen til konkurransen, men blant anna også fordi hun har rulla i gang konkurransen med en serie fiskefjes-bilder av de som jobber ved parken.

– Merk også bildet med fisken du forsøker å ligne og navnet ditt, for her vil det vanke noen flotte premier på rette fjesa, lover Andersen, og understreker at bildene som sendes inn kan bli brukt i markedsføring.

Les også: Bygger ny etasje

De beste selfiene vil bli vist fram på en stor vegg i forbindelse med åpninga av det nye aktivitetsrommet til parken.