Klare for Fylkesmesse for ungdomsbedrifter 2017:

ReValue UB gjør gull av tomflasker

Fem unge sunnmøringer og millioner av tomflasker kan det bli bedrift av.

REVALUE UB Med en ny flaskeholder får tomme plastflasker ny verdi. Nå går denne kreative gjengen for gullbillett på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Fra venstre: Christiane Rye (menneske- og miljøansvarlig), Madeleine Rye (økonomiansvarlig), Håvard Moldskred (daglig leder), Elias Bondevik (produktansvarlig) og Håvard Volden (markedsansvarlig) i ReValue UB fra Spjelkavik videregående skole. Onsdag konkurrerer de med 62 andre om å bli beste ungdomsbedrift 2017 i Møre og Romsdal. 

Ålesund og omland

ReValue UB kaller de seg, de fem Spjelkavik-elevene som har utviklet en flaskebeholder som både kan hjelpe miljøet, gi penger til lokale idrettslag og rent vann i Afrika.