Ålesund og omland:

Bussreisende fra Skodje må betale dobbel pris

De reagerer på ekstreme prisforskjeller for bussreisende i nabokommunene til Ålesund.

Buss Ønsket om å reise kollektivt og miljøvennlig har fått en sur bismak. Christine Skarbø Berglund (venstre) og Kristin T. Amdam jobbpendler til Ålesund, men må betale mer enn dobbel pris i forhold til bussreisende i Sula. Skarbø Berglund fikk seg derfor en stor overraskelse da hun lastet ned FRAM-appen for å kjøpe periodebillett. Her er de utenfor Ålesund Rutebilstasjon.  Foto: Staale Wattø

I noen områder er det riktig for oss med rabattert pris

Konrad Lillevevang
Ålesund og omland

– Det er ekstremt store prisforskjeller på periodebillett (månedskort), som oppleves svært urettferdig, sier Christine Skarbø Berglund, dagen etter at hun lastet ned FRAM-appen og fikk seg en stor overraskelse.