Se Kjellen sparke et spark for Kreftforeningen

Bidro til at Kreftforeningen får nærmere 50.000 kroner.

Ålesund og omland

Martin Sætre har selv opplevd kreft nært inn på livet. Da hans mor ble operert for sykdommen rundt juletider i fjor, bestemte Martin seg for å gi Kreftforeningen en hjelpende hånd. Resultatet av arbeidet hans kunne man se i Sparebanken Møre Arena i helga.

- Dugnadscupen gikk over all forventning. Jeg er rett og slett helt paff. At vi har hatt det utrolig kjekt tror jeg alle som deltok kan skrive under på. Det var en ekstremt god stemning i lufta hele dagen, hevder arrangør Sætre.

50.000

Målet var fra starten av å sitte igjen med et overskudd på 50.000, som skulle gå til Kreftforeninga. Når Sunnmørsposten snakker med Sætre søndag ettermiddag er regnskapet ikke helt fullført, men han kan bekrefte at de har bikket 40.000 kroner og nærmer seg målet.

- Det er vi svært fornøyde med. Givergleden har vært stor.

Spesielt bidro kjendiskampen (se film over) til gode inntekter for Sætre.

- Tribunene var stappet fra ende til annen. Rundt 500 så kampen. Kjell "Kjellen" Bigset og Margot (Ina Breivik) kom med flere gode vitser som løftet stemninga. I tillegg lo publikum godt av Astrid Overaa som løp vekk fra ballen hver gang hun ble sentret til, forteller Sætre.

Også Audun Sørseth "Lord Audun" (Paradise deltaker), Daniel Godø (Farmen deltaker), Marius Nakken (racing), Henrik Overaa Bjørnson (komiker) og Trine Klemetsen (bypatriot) spilte under kjendiskampen.

Totalt deltok 150 mennesker i cupen. Alt fra bedrifter til vennelag var å se.


Fotball med gode baktanker

Lokker med fotballglede og kjendiser når de arrangerer fotballturnering til inntekt for Kreftforeningen.

 

Takknemlig

Bak et arrangement som Dugnadscupen ligger det mye frivillighet. Sætre vil gjerne takke alle som har bidratt.

- Alle frivillige som har stilt opp både før, under og etter cupen. Kjendisene, Hurricanes som bidro med cheerleading, Sigrid Raabe som sang for oss og alle som møtte opp. Tusen, tusen takk. Det betyr mye for meg!