Britisk film 
får premiere
 på Juvet

10. april blir det utekino på Juvet landskapshotell.

Ex Machina. Norgespremiere 2015.  Foto: UIP.

Nyheter

På samme dag som hotellet åpner sin nye konferanseavdeling (se egen sak), blir det storslått premiere på den britiske filmen «Ex Machina», der store deler er spilt inn på akkurat Juvet Landskapshotell.
– Da får vi norgespremiere her, og bygdekinoen kommer og setter opp et stort utendørs lerret. Vi håper også å få noen av dem som står bak filmen til å være med, sier innehaver av Juvet, Knut Slinning.
– Og blir været for dårlig, trekker vi inn i låven, legger han til.

Det er The Beach-forfatteren Alex Garland som har skrevet manus og har sin regidebut med «Ex Machina». Filmen handler om sjefen i et stort teknologifirma, som isolerer seg i et avsidesliggende hus i dramatisk natur. Det er Universal Pictures International som finansierer filmen, som skal distribueres over hele verden.
– Vi ønsker å lage en jippo rundt dette og inviterer hele bygda og alle andre som ønsker det til Juvet for å se filmen, samt for å se hva vi ellers har å by på her. I tillegg åpner vi jo også vår nye konferanseavdeling, sier Slinning. Filmen hadde premiere i Storbritannia i januar, og har fått gode kritikker. Til Norge og USA er premieren lagt til den 10. april.

– Vi gleder oss veldig, sier Slinning.