Politiet ber om tips i mulig overgrepssak

Jakter ukjent gjerningsperson.

Ei eldre kvinne skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep og vold i Sula mellom 15. og 16. juli. Illustrasjonsfoto: Nils Harald Ånstad 

Nyheter

Sunnmøre politidistrikt ber om tips i en sak hvor ei eldre kvinne skal ha blitt utsatt for vold og seksuelt overgrep. Hendelsen skal ha funnet sted hjemme hos kvinna i Sula kommune.

LES OGSÅ: Eldre kvinne kan være utsatt for overgrep og vold

– Vi anslår at dette skal ha skjedd mellom onsdag kveld den 15. juli og torsdag morgen 16. juli, sier politiadvokat Mathias Häber til smp.no.

Mangler beskrivelse

Den eldre kvinna har ikke vært i stand til å gi noen god beskrivelse av gjerningspersonen. Det var hjemmetjenesten i kommunen som meldte fra da de kom hjem til kvinna.

– Vi kan fastslå at kvinna har vært utsatt for noe, men vi undersøker omfanget av hva hun har blitt utsatt for, sa Häber til NRK på tirsdag.

Håper på DNA-svar

DNA-prøver er sendt til Folkehelseinstituttet, og ifølge politiadvokat Häber venter politiet svar i løpet av kommende uke.

Tidligere er det kjent at politiet har hentet inn overvåkningsmateriale fra bedrifter i nærområdet.

Ber om tips

– Vi ønsker tips om observasjoner av biler og personer og evt. annet i området i den aktuelle tidsperioden, men også observasjoner i tiden forut kan være av interesse. Særlig interessant er sonen Mauseidvåg – Fiskarstrand, turstiene ved Raudåvatnet og Fylkesveg 657, heter det i en pressemelding fra Sunnmøre politidistrikt.

LES OGSÅ: Etterforsker mulig overgrep

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 02800.