Årets Farmen-sesong på TV2 er under innspilling, og første program vises på kanalen 21. september. Etter suksess med sunnmøringer som Frode Fagermo og Olav Harald Ulstein, har TV2 funnet plass til to sunnmøringer i år.

Les også: Svarer på Farmen-kritikken: - Må bare le av detLes også: Seier frå seg politikarløna han fekk under Farmen

Vil sabotere

Andrè Fredriksson (50) fra Hjørungavåg, bosatt i Sykkylven, er klar på hva han vil på Farmen.

-  Hvis det er en sterk person der inne, så må han ut. Da må man slåss. Jeg må sabotere når en person har fått for mange kniver, for jeg har ikke tenkt å gå inn i en finale mot en med stort forsprang. Jeg ryker heller ut før finalen, for å blø for min egen finaleplass. Det koster meg ingenting å dolke noen andre i ryggen, forteller han til TV2.

- Jeg har bestemt meg for å ikke stole på en kjeft. Jeg er her kun for å vinne, og da kan man ikke stole på de andre. Får man sjansen så er man en slimål - det er man nødt til å være, fortsetter han.

Ifjor var Olav Harald Ulstein, varaordførar i Sykkylven og kunstmålar, med på programmet. Året før deltok tidligere AaFK-spiller Frode Fagermo.

Liker ikke TV

- Det var kjerringa som meldte meg på en natt hun ikke fikk sove. Så jeg var ikke forberedt i det hele tatt. Jeg tror hun prøver å sette meg litt ut, for hun vet at jeg ikke er så opptatt av sånt. Dessuten liker jeg ikke å være på TV. Så jeg måtte vurdere det nøye, sier han til TV2.

- Jeg skal ha samme taktikk som ellers i livet – jeg prøver å være meg selv, og det innebærer å være snill og grei. Så får vi se om det lykkes. Men jeg kommer til å ta en fight om jeg må det. Jeg lar meg ikke tråkke på.

Eidsvoll

Morten Husdal Aamaas er Farmens andre sunnmøring. Han liker ikke tanken å være på TV. Foto: Alex Iversen/TV2
Torghandler Andre Fredriksson fra Hjørungavåg er en av to sunnmøringer på årets Farmen. Han lover å ta en fight på gården. Foto: Knut Arne Aarset