Fikser de biffen?

Ville du klart å spise dette kjøttstykket?
Nyheter

Man skal ha et bra magemål for å trykke i seg en monsterbiff på 2,2 kilo. Tre staute menn tok utfordringen i Storgata i Molde tirsdag:

Spis gigantbiffen på 66 minutter - vinn en finaleplass i kampen om en tur på Route 66 i USA!

Tvillingene Edvard og Bjarne Brandshaug (52) og Thomas Paulsen (21) sa ja takk til tidenes lunsj og satte gaflene i de enorme kjøttstykkene.

- Det blir spennende å se om de klarer det, sier Arve Stallvik, i reiseselskapet som arrangerte manndomsprøven. Vi reiser Norge på langs på jakt etter storspisere. De som klarer biffen innen 66 minutter får plass i finalen. Men det er ikke en lett oppgave. Hittil er det kun en mann i Bergen som er klar for finalen.

- Huff, er det lov å spy?, sier Bjarne Brandshaug etter at knapt halve kjøttstykket er fortært. Da har det gått 45 minutter. Alle tre er begynt å innse at de har tatt på seg en oppgave som virker uoverkommelig.

- Jeg hadde et oppriktig håp om å klare det, men det blir vanskelig, sier Thomas Paulsen. Han er den av de tre som er nærmest målet. Men likevel ligger det ca. en kilo biff igjen på tallerkenen foran han.

- ”I e lei av å tøgg”, utbryter Edvard Brandshaug.

Etter 66 minutter må alle tre innse at de ikke klarte oppgaven med å fortære gigantbiffen.

- Ja, ja. Jeg får pakke inn restene og ta med hjem. Her er fortsatt nok biff til å fø hele familien resten av uka, sier Bjarne Brandshaug.

- Dette var tungt. Det blir ikke mer biff dette året, stønner tvillingbroren Bjarne.