SIF utnyttet ikke sjansen

Træff rykker opp til 2. divisjon etter at de klarte 0-0 borte mot Skarbøvik.

  Foto: Vetle Birkevold Farstad

Nyheter

Utgangspunktet til SIF var at de måtte slå Træff på hjemmebane. Med uavgjort eller tap, var det Træff som sikret opprykket til 2.divisjon. Ingen av lagene klarte å score, og dermed ble det Erik Brakstads menn som rykket opp.

- Dette var utrolig bittert, men samtidig var det ikke mye vi skapte fremover i banen, sier SIF-midtstopper Jimmy Monsen til smp.no etter kampen.

Se alle resultatene fra 3. divisjon her

Hodesmell

SIF startet best og allerede etter to minutt kom den første store sjansen. Svein-Arve Alnes headet hardt mot mål etter en corner, men headingen ble reddet på streket av en Træff-spiller.

Et kvarter ut i omgangen kom situasjonen som ble fleste snakket om etter kampen. Nevnte Alnes og en Træff-spiller gikk opp i samme duellen og stanget sammen hode mot hode. Blodet rant ut fra et kutt i pannen til Alnes, som ble båret av banen.

Les flere fotballnyheter på smp.no

Like før pause kom hjemmelagets Kenneth Kjevik alene mot Træffs keeper, men avslutningen ble for løs. 2. omgang bar preg av mye kriging på midtbanen og mange håpløse lange baller.

Spenning i bunnen

SIF prøvde å sette inn en sluttspurt og flyttet opp mye folk, men de klarte likevel ikke å komme til store sjanser. Dermed var det duket for full jubel og opprykk til 2. divisjon på Træff.

Det var ikke bare i toppen det var stor spenning, men også i andre del av tabellen var det mange som gikk med urolige nerver. Det som er klart er at Volda og Brattvåg berget plassen i 3. divisjon etter seier i siste serierunde.

2. divisjon: Pinlig avslutning for Herd

Relaterte saker: